Urządzenia i Akcesoria
Paneer Tikka Pizza
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
salt1 tsp
Paneer Topping
-
paneer diced (1-2 cm)250 g
-
mixed peppers diced (1-2 cm)200 g
-
onions diced (1-2 cm)200 g
-
garlic cloves2
-
plain yoghurt150 g
-
ground coriander1 ½ tsp
-
chilli powder1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt1 tsp
Tomato Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves15 g
-
dried oregano2 tsp
-
tomatoes deseeded, cut in pieces370 g
-
olive oil20 g
-
sugar1 tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Finalisation
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2202.9 mg
Białko
35 g
Kalorie
3214.2 kJ /
768.2 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min