Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Caribbean Wraps
50 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Pumpkin Risotto
45 min