Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
45 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Cauliflower Rice
10 min