Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Egg and Onion
25 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Spanish Tortilla
1 godz.