Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Korean Ramen with Tofu
50 min