Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Chutney
25 min
Raw Asian Salad
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Mayonnaise
5 min
Basil Pesto
10 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Best Basic Houmous
5 min