Urządzenia i Akcesoria
Nut Balls with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
40 pieces
Składniki
Nut Balls
-
shelled walnuts400 g
-
bread torn in pieces180 g
-
fresh coriander leaves only15 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered240 g
-
olive oil50 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
Sauce
-
tomatoes cut in pieces600 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces80 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
452 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min