Urządzenia i Akcesoria
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
frozen spinach defrosted and drained80 g
-
ricotta cheese80 g
-
toasted pine nuts50 g
-
chicken breast fillets butterflied (see tip)4
-
prosciutto8 slices
-
mozzarella sliced125 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
1149 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min