Urządzenia i Akcesoria
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
frozen spinach defrosted and drained80 g
-
ricotta cheese80 g
-
toasted pine nuts50 g
-
chicken breast fillets butterflied (see tip)4
-
prosciutto8 slices
-
mozzarella sliced125 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
1149 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min