Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces50 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
pine nuts40 g
-
flaked almonds40 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower florets700 - 750 g
-
garlic cloves2
-
spring onions trimmed and quartered4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
mushrooms sliced200 g
-
white wine30 g
-
water500 g
-
sweet potatoes cut in pieces300 g
-
currants50 g
-
fresh baby spinach roughly chopped80 g
-
dried apricots cut into thin strips12
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
1721 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.5 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Vegetable pasta sauce
40 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min