Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 300 g water
- 600 g hake, gutted, cleaned, skinless, boneless, or other white fish
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 2 medium eggs
- 2 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mixed salad
- 1 ripe mango, diced (1 cm)
Mayonnaise
- 100 g olive oil
- 1 lime, grated zest and juice (approx. 20g)
- 1 medium egg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2086 kJ / 499 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scotch Broth
1h
Pork with Spinach Lentils
20 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min