Urządzenia i Akcesoria
Pork with Spinach Lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Veracruz Fish
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
One-pot Moussaka
30 min