
Urządzenia i Akcesoria
Pork with Spinach Lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
370 kcal /
1547 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
One-pot Moussaka
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min