Urządzenia i Akcesoria
Pork with Spinach Lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
One-pot Moussaka
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min