Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Taco Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
portobello mushrooms gills removed, cut into pieces (2 in.)10 oz
-
serrano chili stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable stock4 oz
-
tomato sauce2 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
534.3 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
730.7 kJ /
174.6 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Vegetarian Chili
50 min