Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils11 oz
-
water for soaking
Falafel
-
yellow onions cut into wedges6 oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh cilantro leaves only5 sprigs
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tip)2 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil for shallow frying11 oz
Vegetables
-
carrots cut into pieces (2 in.)7 oz
-
11 oz white cabbage, cored, in pieces (2 in.)red cabbage cored, in pieces (2 in.)11 oz
-
water14 oz
-
sweet potatoes diced (½ in.)11 oz
-
broccoli florets11 oz
Dressing and Assembly
-
plain yogurt7 oz
-
honey2 tsp
-
lemon juice4 tsp
-
salt⅛ tsp
-
white pepper1 pinch
-
fresh chives cut into pieces5
-
baby spinach4 oz
-
fresh parsley leaves, to garnishfresh cilantro leaves to garnish
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
833 mg
Białko
21 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 h 15 min
Rainbow Bowl
1 h 15 min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower Steaks
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 h 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil Salad
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min