Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils11 oz
-
water for soaking
Falafel
-
yellow onions cut into wedges6 oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh cilantro leaves only5 sprigs
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tip)2 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil for shallow frying11 oz
Vegetables
-
carrots cut into pieces (2 in.)7 oz
-
11 oz white cabbage, cored, in pieces (2 in.)red cabbage cored, in pieces (2 in.)11 oz
-
water14 oz
-
sweet potatoes diced (½ in.)11 oz
-
broccoli florets11 oz
Dressing and Assembly
-
plain yogurt7 oz
-
honey2 tsp
-
lemon juice4 tsp
-
salt⅛ tsp
-
white pepper1 pinch
-
fresh chives cut into pieces5
-
baby spinach4 oz
-
fresh parsley leaves, to garnishfresh cilantro leaves to garnish
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
833 mg
Białko
21 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Pumpkin Chili
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Vegetarian Chili
50 min