
Urządzenia i Akcesoria
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
lemons 1 thin peel only, no pith and 2 oz juice reserved2
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
capers drained1 tbsp
-
broccoli florets (see Tip)12 oz
-
chickpeas rinsed, drained (approx. 15 oz)1 can
-
pita breads halved5
-
lettuce to serve
-
red onions (opcjonalnie) thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
382 kcal /
1598 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
56 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
954 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Pumpkin Chili
50 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Southwest Quinoa
40 min