Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
TM6 TM5

Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

4.5 (70 ocen)

Składniki

Arugula Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 1 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz baby arugula
  • 2 ½ oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • ½ oz lemon juice

Broccoli

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 20 oz broccoli florets
  • 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
  • 8 oz cherry tomatoes, halved
  • 5 oz feta cheese, crumbled
  • 2 lemons, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1322 kJ / 316 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
4 g
Sód
525 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy