Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
316 kcal /
1322 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
525 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Vegetarian Chili
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.