Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
TM6 TM5

Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

4.5 ( 74 oceny )

Składniki

Arugula Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese in pieces
  • 1 lemon thin peel only, no white pith
  • 1 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz baby arugula
  • 2 ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz lemon juice
  • ¼ tsp salt

Broccoli

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 20 oz broccoli florets
  • 8 oz red onions sliced thinly (approx. 1 onion)
  • 8 oz cherry tomatoes halved
  • 5 oz feta cheese crumbled
  • 2 lemons halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
316 kcal / 1322 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
525 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy