Urządzenia i Akcesoria
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2732 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Chicken Marsala
40 min