
Urządzenia i Akcesoria
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
653 kcal /
2732 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Mediterranean Chicken
35 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Southwest Quinoa
40 min