Urządzenia i Akcesoria
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2732 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min