Urządzenia i Akcesoria
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2732 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Fish Carnitas
20 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min