Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Green Shakshuka
40 min
Pasta Primavera
50 min
Basil Pesto
10 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Vegetarian Chili
50 min