Light and Fresh Beet Pasta

Light and Fresh Beet Pasta

4.2 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
    9 oz
  • water
    30 oz
  • linguine
    6 oz
  • unsalted butter
    3 tbsp
  • pistachios
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • goat cheese crumbled
    ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 793 kcal / 3318 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 84 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...