Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Lemon Pasta
35 min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Pasta Primavera
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Cauliflower Steaks
45 min
White Bean Salad
5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Tortilla Soup
25 min