Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Broccolini
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegetable Patties
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Pasta Primavera
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Southwest Quinoa
40 min