Light and Fresh Beet Pasta
TM6 TM5

Light and Fresh Beet Pasta

4.2 (18 ocen)

Składniki

  • 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
  • 30 oz water
  • 6 oz linguine
  • 3 tbsp unsalted butter
  • 2 oz pistachios
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ½ oz goat cheese, crumbled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3318 kJ / 793 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
84 g
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy