Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Quick Refried Beans
20 min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min