
Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
793 kcal /
3318 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
84 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 godz. 5 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetable Patties
1 godz.