Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Ceviche
1 godz. 10 min