Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Longevity Noodles
40 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Tortilla Soup
25 min