Urządzenia i Akcesoria
Quick and Spicy Black Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
504.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
689.3 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Coconut Dhal
25 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Marinara Sauce
40 min
Quick Refried Beans
20 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Black Beans
30 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Smoky Black Bean Soup
35 min