Urządzenia i Akcesoria
Quick and Spicy Black Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
504.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
689.3 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chunky Guacamole
10 min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Black Tahini
20 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min