Urządzenia i Akcesoria
Tomato Tart Tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
934 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Hummus
10 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Texas Cornbread
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min