Urządzenia i Akcesoria
Tomato Tart Tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
934 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min