Urządzenia i Akcesoria
Tomato Tart Tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
934 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min