Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.9 mg
Białko
59.4 g
Kalorie
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Roasted Potato Salad
1 godz.
Baked Chili Beans
50 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Jersey Beef
30 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min