Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.9 mg
Białko
59.4 g
Kalorie
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Ube Coffee
10 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min