Barley and Tomato Salad
TM6 TM5

Barley and Tomato Salad

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 3 ½ oz prosciutto
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh mint, leaves only (opcjonalnie)
  • 2 ½ oz shallots, in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
  • 17 ½ oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube
  • ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
  • ½ tsp curry powder
  • 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
  • 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
  • 1 ½ oz arugula leaves
  • salt, to season, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1540 kJ / 368 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
7 g
Sód
568 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy