Urządzenia i Akcesoria
Barley and Tomato Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
prosciutto3 ½ oz
-
Parmesan cheese in pieces3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only3 sprigs
-
shallots in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained4 ½ oz
-
water17 ½ oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 heaping tsp
-
fresh ground pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved10 ½ oz
-
celery sliced (¼ in.)3 ½ oz
-
arugula leaves1 ½ oz
-
salt to season, to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
17 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Southwest Quinoa
40 min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min