Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
179.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Chili
50 min
Texas White Bean Salad
15 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min