
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
150.7 kcal /
630.7 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
179.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Brak ocen
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min