Mushroom and Feta Strudel with Spinach
TM6 TM5

Mushroom and Feta Strudel with Spinach

4.7 (18 ocen)

Składniki

  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 12 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 3 ½ oz fresh baby spinach
  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 6 sheets phyllo dough
  • 2 oz feta cheese, crumbled

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
630.7 kJ / 150.7 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
14.7 g
Tłuszcz
8.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
179.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy