Mushroom and Feta Strudel with Spinach

Mushroom and Feta Strudel with Spinach

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices

Składniki

  • yellow onions cut into pieces
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced
    12 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz
  • phyllo dough
    6 sheets
  • feta cheese crumbled
    2 oz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 179.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...