Urządzenia i Akcesoria
Carrot Top Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.7 mg
Białko
2 g
Kalorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Earth Day
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tzatziki
20 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 godz.
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Raw Quinoa Bars
24 godz.
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1 godz. 5 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min