Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

4.1 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • 500 g wody
  • 50 g bobu, świeżego
    50 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • 10 g sera feta pokruszonego
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ - 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • 2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 298.3 kcal / 1248 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 480 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...