Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
500 g wody
-
50 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego50 g bobu, świeżego
-
10 g sera feta pokruszonego
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
½ - 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka oliwy z oliwek
-
2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
480 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1248 kJ /
298.3 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Placki ziemniaczane z burakiem i natką pietruszki
20 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55 min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20 min