Urządzenia i Akcesoria
Crème fraîche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
550 g
Składniki
-
70 g maślanki
-
500 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
58.7 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1334.4 kJ /
318.9 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burgery bánh mì z marynowanymi warzywami
1 godz.
Lemoniada brzoskwiniowa
5 min
Pizza z mortadellą, pistacjami i burratą
1 godz.
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Tartaletki z nektarynkami i kremem cytrynowym z mascarpone (TM5)
1 godz. 50 min
Deska masła
10 min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Salsa Verde
15 min
Chlebek maślany z kremem chantillly i sosem malinowym
1 godz. 40 min
Orzechowe ravioli z szampańskim sosem
1 godz. 30 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Angielskie bułki śniadaniowe z patelni (English muffins)
2 godz.