Urządzenia i Akcesoria
Crème fraîche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
550 g
Składniki
-
70 g maślanki
-
500 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
58.7 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1334.4 kJ /
318.9 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Musztarda estragonowa
10 min
Śródziemnomorskie masło
10 min
Omlety na parze z krewetkami
35 min
Sos sriracha mayo
5 min
Deska ubijanego sera camembert lub brie
45 min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 min