Urządzenia i Akcesoria
Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 sztuk
Składniki
-
75 g oleju kokosowego
-
100 g masła orzechowego
-
¼ łyżeczki soli morskiej, w płatkach (opcjonalnie) plus dodatkowa ilość do posypania
-
270 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
270 g mleczka kokosowego
-
100 g syropu klonowego100 g syropu z agawy
-
10 g wody
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
819.2 kJ /
195.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LODY I DESERY LODOWE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM5)
1 Std. 50 Min
Frappe (zbożowa kawa mrożona)
10 Min
Karmelowe macchiato
30 Min
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM5)
35 Min
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
1 Std. 40 Min
Babeczki brownie z dynią
1 Std. 30 Min
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 Std.
Pieczone churros z sosem czekoladowo-kawowym
55 Min
Lody stracciatella
8 Std. 15 Min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30 Min
Żelki owocowe
25 Std. 10 Min
Piernikowy pudding chia
3 Std. 10 Min