Urządzenia i Akcesoria
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
400 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
-
3 łyżki miodu (opcjonalnie)
-
600 g napoju kokosowego Inka®
-
8 łyżek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74.2 mg
Białko
2 g
Kalorie
725 kJ /
173.3 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos jajeczny à la majonez
25 min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Likier limoncello (na spirytusie)
193 godz.
Frappe (zbożowa kawa mrożona)
10 min
Kawa po koreańsku z whisky (Irish dalgona coffee)
10 min
Truskawkowe lassi
5 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Proteinowy koktajl z owocami jagodowymi
10 min
Mini panettone (Thermomix® Nester)
3 godz. 30 min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10 min
Koktajl bananowy z twarogiem
5 min