Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)

Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)

3.5 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 400 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
  • 3 łyżki miodu (opcjonalnie)
  • 600 g napoju kokosowego Inka®
  • 8 łyżek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
  • bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 74.2 mg
Białko 2 g
Kalorie 725 kJ / 173.3 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 38.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...