Urządzenia i Akcesoria
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
400 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
-
3 łyżki miodu (opcjonalnie)
-
600 g napoju kokosowego Inka®
-
8 łyżek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74.2 mg
Białko
2 g
Kalorie
725 kJ /
173.3 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tiramisu na kawie zbożowej
5 godz. 25 min
Chrupiąca sałatka ziemniaczana z ubijaną fetą
2 godz.
Paloma (moktajl)
5 min
Cytrynowe fondanty z nutą curry
3 godz. 10 min
Pudding chia z matchą i owocami
30 min
Makaron shirataki (konjac) w sosie z pesto z awokado
10 min
Brzoskwiniowa melba (lodowy deser owocowy)
35 min
Gruszki w syropie z białego wina z migdałową kruszonką i kremem angielskim
1 godz.
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM6, TM7)
6 godz. 15 min
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45 min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM5)
6 godz. 10 min