Śródziemnomorskie masło

Śródziemnomorskie masło

4.9 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g

Składniki

  • czarnych oliwek, bez pestek
    30 g
  • kaparów, konserwowych odsączonych
    30 g
  • filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych
    5
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    200 g
  • soli
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 562 kcal / 2351.4 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 62.1 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 38.4 g
Sód 677 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...