Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorskie masło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g
Składniki
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
30 g kaparów, konserwowych odsączonych
-
5 filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
677 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
2351.4 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
62.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
38.4 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Dip curry z daktylami
5 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Pasta z sera owczego
10 min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6, TM7)
1 godz.
Przyprawa za'atar
5 min
Serowe paluchy i pesto z naci marchewki
1 godz. 50 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Kremowy dip z fety
5 min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min