Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza

Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza

4.6 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et un peu pour le plat
    2 c. à soupe
  • de viande de bœuf hachée
    350 g
  • de sauce tomate
    300 g
  • cœurs d'artichaut à l'huile
    10
  • de lasagne
    9 - 12 feuilles
  • de mozzarella en rondelles
    125 g
  • de fromage scamorza en morceaux
    300 g
  • de lait
    500 g
  • de farine
    60 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de thym frais effeuillées
    4 branches
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 977 kcal / 4087 kJ
Białko 64 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...