Ravioli de légumes

Ravioli de légumes

4.5 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • œufs
    3
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    40 g
  • courgette coupée en dés (2 mm env.)
    1
  • poivron rouge coupé en dés (2 mm env.)
    1
  • tomates coupées en morceaux
    2
  • de sel
    7 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    7 pincées
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
    190 g
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    8 gouttes
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 712 kcal / 2971 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 40.3 g
Węglowodany 58.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 1285.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...