Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic

Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic

4.5 61 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 parts

Składniki

La pâte à pizza
  • d'eau minérale
    220 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    7 g
L'huile de basilic et la garniture
  • belles feuilles de basilic frais
    20
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de mozzarella
    250 g
  • farine de blé pour le plan de travail
  • de crème fraîche épaisse
    3 c. à soupe
  • de champignons frais épluchés et coupés en fines lamelles
    250 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 531 kcal / 2221 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...