Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de fécule de maïs
- 300 g d'eau
- 150 g d'eau de rose
- 1 ½ c. à café de jus de citron
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge
- 340 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 270.3 kJ / 64.6 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Ragoût de lentilles au chorizo
4h
Petits fours aux amandes
30min
Pain plié méditerranéen sans gluten
1 Std. 15 Min
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2h
Sirop de vanille
30min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Crème dessert au chocolat
25 Min