Biscuits à la pâte d'amande

Biscuits à la pâte d'amande

4.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
20 pièces

Składniki

  • 230 g de pâte d'amande coupée en morceaux
  • ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
  • 60 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
  • 1 blanc d'œuf
  • 60 g de sucre en poudre
  • 100 g d'amandes effilées
  • sucre glace pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 3.4 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 468.3 kJ / 111.9 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...