Biscuits à la pâte d'amande

Biscuits à la pâte d'amande

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
20 pièces

Składniki

  • de pâte d'amande coupée en morceaux
    230 g
  • d'extrait naturel d'amande
    ½ - 1 c. à café
  • d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
    60 g
  • blanc d'œuf
    1
  • de sucre en poudre
    60 g
  • d'amandes effilées
    100 g
  • sucre glace pour la finition

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 111.9 kcal / 468.3 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 3.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...