Petits pains aux figues

Petits pains aux figues

4.7 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1017 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...