Petits pains aux figues

Petits pains aux figues

4.8 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    8 g
  • de farine T 80, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
    200 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 239 kcal / 1017 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...