Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 20 g de lait
- 6 tranches de citron jaune
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- herbes aromatiques fraîches (voir "Conseil(s)").
- 3 pincées de fleur de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367.5 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 10.8 mg
Alternatywne przepisy
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2u. 20min
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Sauce café-crème
35min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3h 20min
Assaisonnement pour poisson aux algues
5min
Soda bread irlandais
45min
Croissants au beurre
16h 15 min
Moutarde
12 godz.
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 godz. 30 min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Jus détox pour la peau
10min