Boule au cacao

Boule au cacao

3.8 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    7 g
  • de farine T 55, et un peu pour fariner
    450 g
  • de cacao en poudre non sucré
    50 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de sel
    10 g
  • de chocolat noir haché
    150 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1749 kcal / 7385 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 435 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...