Boule au cacao

Boule au cacao

3.8 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 7 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 450 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 20 g de sucre en poudre
  • 10 g de sel
  • 150 g de chocolat noir haché
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 61 g
Kalorie 7385 kJ / 1749 kcal
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 435 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...