Boule au cacao
TM6 TM5 TM31

Boule au cacao

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 450 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 20 g de sucre en poudre
  • 10 g de sel
  • 150 g de chocolat noir, haché
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
7385 kJ / 1749 kcal
Białko
61 g
Węglowodany
435 g
Tłuszcz
64 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy