
Urządzenia i Akcesoria
Minipains façon bretzel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 pièces
Składniki
-
de lait150 g
-
d'eau1050 g
-
de levure boulangère fraîche10 g
-
de sel2 c. à café
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de farine et un peu pour le plan de travail560 g
-
de bicarbonate de sodium2 c. à soupe
-
fleur de sel
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
145.7 kcal /
609.8 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
771.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Apéro et Tapas
11 Przepisów
Francja
Francja