
Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 porcji
Składniki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki240 g
-
mleka skondensowanego, słodzonego w temp. pokojowej240 g
-
sera mascarpone w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki400 g
-
białego barwnika spożywczego, w żelu (opcjonalnie)1 - 2 łyżeczki
-
barwnika spożywczego (opcjonalnie) dowolnego2 - 4 krople
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
193 kcal /
807.3 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
89.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska