
Urządzenia i Akcesoria
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
16 porcji
Składniki
-
żelatyny w proszku3 łyżeczki
-
wody5 łyżek
-
czarnych porzeczek, świeżych450 g
-
cukru120 g
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
102.1 kcal /
427.2 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
7.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Krem malinowy
30 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min