
Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 porcji
Składniki
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki250 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki600 g
-
żelatyny w proszku3 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
172 kcal /
719.8 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
23.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska