
Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 porcji
Składniki
-
250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
600 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
172 kcal /
719.8 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
23.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Frużelina malinowa
10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min