Mus z białej czekolady do tortów i deserów
TM5 TM6

Mus z białej czekolady do tortów i deserów

4.5 (28 ocen)

Składniki

  • 250 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 600 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
719.8 kJ / 172 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
8.2 g
Tłuszcz
15.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
0 g
Sód
23.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy