Mus z białej czekolady do tortów i deserów

Mus z białej czekolady do tortów i deserów

4.4 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 porcji

Składniki

  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    250 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
    600 g
  • żelatyny w proszku
    3 łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 172 kcal / 719.8 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 8.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 23.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...