Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
80 g cukru pudru
-
350 g sera mascarpone w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki
-
1 - 2 łyżeczki białego barwnika spożywczego, w żelu (opcjonalnie)
-
30 - 60 g kakao naturalnego, niesłodzonego, (opcjonalnie)2 - 4 krople barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
81.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
769.4 kJ /
183.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 Std.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Krem malinowy
30 Min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.