
Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki200 g
-
cukru pudru80 g
-
sera mascarpone w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki350 g
-
białego barwnika spożywczego, w żelu (opcjonalnie)1 - 2 łyżeczki
-
barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)2 - 4 krople
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
183.9 kcal /
769.4 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
81.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 godz.
Krem malinowy
30 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min