Biszkopt szpinakowy

Biszkopt szpinakowy

4.8 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 porcji

Składniki

  • liści szpinaku baby, świeżych
    150 g
  • jajko
    8
  • oleju
    30 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    20 g
  • cukru
    170 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • mąki pszennej
    260 g
  • proszku do pieczenia
    2 ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 154.5 kcal / 646.3 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 24.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 98.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...