
Urządzenia i Akcesoria
Żelka mango do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 porcji
Składniki
-
400 g mango, bardzo dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
13.3 kcal /
55.6 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.