
Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowy do tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
20 porcji
Składniki
Masa pistacjowa
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych250 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki300 g
-
soli2 szczypty
Ubijanie kremu
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki400 g
-
sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki350 g
-
fixu do bitej śmietany2 opakowania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
280 kcal /
1171.3 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
99.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska