
Urządzenia i Akcesoria
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 porcji
Składniki
Baza do kremu
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu300 g
-
kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówki)80 g
-
masła orzechowego (patrz wskazówka)40 g
Ubijanie kremu
-
sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki250 g
-
fixu do bitej śmietany1 opakowanie
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
210.3 kcal /
879.8 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
74 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska