Krem à la Kinder Bueno® do tortów

Krem à la Kinder Bueno® do tortów

4.0 90 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 porcji

Składniki

Baza do kremu
  • mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
    150 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    300 g
  • kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówki)
    80 g
  • masła orzechowego (patrz wskazówka)
    40 g
Ubijanie kremu
  • sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
    250 g
  • fixu do bitej śmietany
    1 opakowanie

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 210.3 kcal / 879.8 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 74 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...