Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
TM6

Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 150 g de chocolat noir 50% de cacao
  • 200 g de biscuits, de type Maria sans gluten
  • 2 c. à café de levure chimique
  • 100 g de beurre, et un peu pour le moule
  • 75 g de sucre en poudre
  • 3 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1475.3 kJ / 352.6 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy