Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • de chocolat noir 50% de cacao
    150 g
  • de biscuits de type Maria sans gluten
    200 g
  • de levure chimique
    2 c. à café
  • de beurre et un peu pour le moule
    100 g
  • de sucre en poudre
    75 g
  • œufs
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352.6 kcal / 1475.3 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 29.6 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...