Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir 50% de cacao
- 200 g de biscuits, de type Maria sans gluten
- 2 c. à café de levure chimique
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- 75 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1475.3 kJ / 352.6 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Cake marbré à la vapeur
1h 15 min
Pain cocotte
2h 20min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1h 30min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15 min
Jus détox
10 min
Brownies sans gluten
1h 20 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1 godz. 5 min
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Cake au chou-fleur et aux cacahuètes
1h 15 min
Jus de raisin
6 Min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min