Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- l'eau chaude
- 50 g de sucre de canne
- 360 g d'espresso
- 160 g de whisky
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 90 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 30 g de café instantané
- ½ c. à café de cacao en poudre non sucré (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 279.9 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 16.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Petits fours aux amandes
30min
Gâteau au café aux pommes et aux dattes sans gluten
1h
Brandade d'effiloché d'agneau
3 Std. 30 Min
Sour au citron et gingembre
15min
Salade de maïs grillé, vinaigrette à la coriandre
25min
Mousse de café
5min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35min
Pizza aux palourdes
1h 45min
Merveilleux tout choco
2u. 5min
Jus de fraises
10min