Porchetta al horno con salsa de ciruela

Porchetta al horno con salsa de ciruela

2.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones

Składniki

Salsa de ciruela
  • 100 g de azúcar mascabado
  • 500 g de ciruela pasa deshuesada en mitades
  • 100 g de vino tinto
  • 1 anís estrella
  • 1 cdita de sal
Porchetta
  • 2 cditas hierbas finas
  • 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
  • hojas de tomillo fresco las necesarias para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 17160 mg
Białko 65 g
Kalorie 4875 kJ / 1161 kcal
Tłuszcz 71 g
Błonnik 62 g
Tłuszcz nasycony 26 g
Węglowodany 233 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...