Porchetta al horno con salsa de ciruela
TM6 TM5

Porchetta al horno con salsa de ciruela

(Brak ocen)

Składniki

Salsa de ciruela

  • 100 g de azúcar mascabado
  • 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
  • 100 g de vino tinto
  • 1 anís estrella
  • 1 cdita de sal

Porchetta

  • 2 cditas hierbas finas
  • 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
  • hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
4875 kJ / 1161 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
233 g
Tłuszcz
71 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Błonnik
62 g
Sód
17160 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy