Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de ciruela
- 100 g de azúcar mascabado
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 1 anís estrella
- 1 cdita de sal
Porchetta
- 2 cditas hierbas finas
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 62 g
- Sód
- 17160 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limonada negra
144 godz.
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Papas y aceitunas negras
Brak ocen
Pollo entero a la cerveza
Brak ocen
Arancini de espinaca y mozzarella
4 godz.
Sopa fría de curry rojo
10min
Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta
2h 45min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (Hestan Cue™)
45 min
Champiñones rellenos
Brak ocen
Gnoccis con prosciutto
1 godz. 20 min
Vegetales glaseados TM6
50h
Marinada de pescado a la ciénega
10min