Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Costillas al vino con arroz
1h
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40min
Perdices confitadas
26h 30min
Calamares al whisky
45min
Conejo a la cazadora
50min
Gulash con cerveza
1h 10min
Pollo a la cazadora
40min
Estofado de ciervo con setas
1h
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Conejo al ajillo con setas
40min
Caldereta de cordero
50min