Solomillo en costra de hojaldre

Solomillo en costra de hojaldre

4.7 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
10 raciones

Składniki

  • de chalotas
    80 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    10 g
  • de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
    250 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de brandy
    20 g
  • láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
    2
  • solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
    2
  • de foie mi-cuit de pato en trozos
    160 g
  • de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
    1 tarro
  • huevo batido para pintar
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 495 kcal / 2067 kJ
Białko 18.48 g
Tłuszcz 33.07 g
Węglowodany 30.76 g
Błonnik 1.55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...