Urządzenia i Akcesoria
Gin and lime pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Quince paste
4 godz. 10 min
Satay sauce
15 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min