Urządzenia i Akcesoria
Gin and lime pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 godz. 35 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Apple and cucumber relish
10 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Herbed lavosh
55 min
Leek and smoked salmon dip
55 min