Gluten free flatbreads
TM6 TM5 TM31

Gluten free flatbreads

3.4 (12 ocen)

Składniki

  • 350 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 ½ tsp salt
  • 110 g water
  • 50 g full cream milk
  • 2 tbsp olive oil
  • gluten free cornflour, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
896.3 kJ / 213.4 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
629 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy