Gluten free flatbreads

Gluten free flatbreads

3.1 14 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • gluten free flour mix (see Tips)
    350 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • water
    110 g
  • full cream milk
    50 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • gluten free cornflour for dusting

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 629 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 896.3 kJ / 213.4 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...