Thai noodle and seafood salad

Thai noodle and seafood salad

3.5 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • rice vermicelli noodles
    200 g
  • dried shiitake mushrooms
    10
  • peanut oil
    60 g
  • garlic cloves
    4
  • spring onions/shallots white part only (green fronds reserved)
    6
  • fresh bird's eye chillies plus extra for garnishing
    1 - 2
  • fresh coriander roots and stems (leaves reserved)
    12 sprigs
  • medium raw prawns peeled
    200 g
  • calamari tubes (approx. 2-3 tubes), cut into 1.5 x 5 cm strips
    200 g
  • canned bamboo shoots drained
    230 g
  • carrot cut into julienne slices
    1
  • lime juice (approx. 6 limes)
    120 g
  • fish sauce
    100 g
  • palm sugar (approx. 2 cm cube), grated
    1 tbsp
  • sweet chilli sauce
    60 g
  • tomatoes (opcjonalnie) deseeded and cut into strips (1 cm)
    2
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 284 kcal / 1192 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1699.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...