Urządzenia i Akcesoria
Thai noodle and seafood salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
rice vermicelli noodles200 g
-
dried shiitake mushrooms10
-
peanut oil60 g
-
garlic cloves4
-
spring onions/shallots white part only (green fronds reserved)6
-
fresh bird's eye chillies plus extra for garnishing1 - 2
-
fresh coriander roots and stems (leaves reserved)12 sprigs
-
medium raw prawns peeled200 g
-
calamari tubes (approx. 2-3 tubes), cut into 1.5 x 5 cm strips200 g
-
canned bamboo shoots drained230 g
-
carrot cut into julienne slices1
-
lime juice (approx. 6 limes)120 g
-
fish sauce100 g
-
palm sugar (approx. 2 cm cube), grated1 tbsp
-
sweet chilli sauce60 g
-
tomatoes (opcjonalnie) deseeded and cut into strips (1 cm)2
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
20 g
Kalorie
1192 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef rendang
1 godz. 55 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Sambal oelek
20 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Curry laksa
45 min